Concert de exceptie ieri seara, la Ateneul “Nicolae Balanescu”

Concert de exceptie ieri seara, la Ateneul “Nicolae Balanescu”

Tânăra soprană Adriana Gheorghișor, licenţiată a conservatorului din Florenţa, un artist cu o carieră stralucită în față, a concertat duminică seară, de la ora 19.30, pe scena Ateneului giurgiuvean.
Concertul de muzică clasică a reunit public numeros, cele două capete de afiş atrăgând un număr mare de giurgiuveni, iubitori ai genului. Cei doi tineri de excepţie care au primit ropote de aplauze din partea giurgiuvenilor au fost tânăra soprana Adriana Gheorghișor, născută la Băneasa și mai târziu licențiată și masterandă a Conservatorului din Florenţa și pianistul Tudor Căldare, din Republica Moldova, fost student al aceluiași conservator de prestigiu din Italia.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Băneasa, Parohia Meletie, în colaborare cu Primăria Giurgiu prin Centrul Cultural “Ion Vinea”. Gazda serii a fost preotul Constantin Balaban, de la Meletie, fondatorul grupului “Mugurel de Vlașca”, acolo de unde tânăra soprană a pornit pe drumul artistic, părintele susținând-o pe tot parcursul său artistic, din vatra de la Meletie și până pe scenele mari din lume. Concertul a reunit arii celebre și binecunoscute de publicul de gen, pentru cei prezenţi, concertul oferit de cei doi tineri talentați fiind un adevărat cadou muzical.

Ultima modificare: 01.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Restaurarea cladirii Centrului Cultural “Ion Vinea”, aproape de final

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.